onsdag 24. oktober 2012

Foredrag for Skarbøvik ungdomsskole


Skarbøvik ungdomsskole

Nå skal det bli godt å komme opp i sadelen igjen etter godt over fire måneders foredragspause. Vi har blitt invitert av Skarbøvik uskole til å presentere det både for ansatte og elevene 14.nov, spennende! Har ikke holdt foredraget for så ungt publikum, men har god tro på det kan være matnyttig og minnerikt for ungdommen også.4 kommentarer:

  1. Jeg går i 9.klasse på skarbøvik ungdomsskole. Jeg ble rørt og rett og slett stolt over foredraget. At du har brukt lang tid på å skrive om din sykdom, om din historie, og følelser. At du beskriver det så godt som du gjør, og får folk til å tenke. Jeg ble glad når jeg så hvor bra du har det, siden du kunne hatt det så mye verre. Du fikk meg til å tenke, at man aldri vet hva som venter seg, og at jeg skal være glad for at jeg har de mulighetene som jeg har. At jeg har mulighet til å både snakke og bevege meg, er noe jeg skal være utrolig glad for at jeg kan, for det er jo ikke alle som har den muligheten. Jeg må helt ærlig si at jeg nesten begynte å gråte. Du er en sterk person, og du takler det så utrolig godt, og jeg ser opp til deg, rett og slett. Jeg ser opp til deg, pga. din styrke. Jeg kan ikke si at jeg kan se for meg hvordan det må være å ha en sykdom, og hvordan det må være å ikke kunne snakke med mine nærmeste. Jeg er utrolig stolt.

    SvarSlett
  2. går i 8.klasse på skarbøvik ungdomsskole . Jeg ble ganske rørt av foredraget du fortalte oss i dag , du er en sterk person! .tusen takk for at du inspirerte meg

    SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar :)