torsdag 23. juni 2011

Jubileum og sommer.

Da "feirer" jeg 2-års jubileum for hjemkomsten fra sykehustiden med respirator, tiden går styggelig fort heldigvis. Har hatt nok å henge fingrene i , så tiden går . Opplæringer av stadig nytt personell, e-poster fra kjente og ukjente, litt besøk, facebook, Discovery, nettaviser, leksehøring og mere til holder meg busy.

Og på to hele to år har jeg ikke hatt en eneste infeksjon eller noen form for sykdom. Ei heller tekniske eller praktiske problemer med respiratoren, bank i bordet!

Jeg hadde planen klar for sommeren, skulle være med Lars Monsen på tur . Sendte inn fyldig påmelding tidligere i vinter og ventet i spenning på svar. På tur i villmarken med sykkeldynamo på rullestolhjulene for å forsyne respiratoren med strøm...dét kunne blitt heftig reality-tv! Men jeg fikk ikke svar engang :( Hadde egentlig ikke forhåpninger om å bli plukket ut, men hadde reist på timen om jeg hadde blitt spurt! Ikke i tvil ! Men men, their loss :)

Her er Lars Monsens nye turgjeng les mer
Sommer betyr som regel ferie , bading, sosiale happeninger og rekreasjon . For meg blir det litt annerledes. Sommer er vikar-tid i Hjemmetjenesten , noe som betyr flere opplæringer. Det kan være ganske slitsomt til tider , spesielt når du ikke kan snakke og forklare med egen stemme og egne ord og gestikulasjoner. Og siden norske studenter og ungdom ikke ser ut til å ha bruk for å tjene penger i ferien, må vi importere fra utlandet noe som kan gi ytterligere er når du ikke kan snakke selv . Heldigvis flere yngre utenlandske folk her i år, som tar tingene raskt. Satser på å få en tur på Sommerfesten i år også! :)

Håper på mange fine dager og kvelder på Festplassen utenfor leiligheten. Den har vi fått steinlagt og har ei svær markise over hele plassen , mot steikende sol eller brysomt regn. Meget fornøyd!