lørdag 14. mai 2016

Snart avreise.

Da har reisefeberen begynt å melde seg. Jeg har planlagt turen til Oslo lenge, helt siden jeg ble kontaktet av Ergoterapistudentene i Oslo i februar.

Det er mye som må være på plass før jeg kan reise på slike turer. For det første må jeg få 3 stk pleiere til å være med. Heldigvis har jeg en tre-fire stk som stiller velvillige opp, dyktige folk! Det er nemlig mye kjekkere og enklere for meg når pleierne kjenner til hvordan jeg vil ha det på turen, og ikke minst dobbelt at de vet hva som trengs av utstyr og remedier. De deler på tre vakter, tidligvakt, seinvakt og nattevakt.
For det andre må jeg ha med fast "stemme"(oppleser av foredraget) Finn, som har lest samtlige 38 foredrag vi har hatt hittil. Han er heller ikke vanskelig å be! Han strekker seg langt for å være med, og tar ut avspasering fra jobb. I tillegg har han to meget fletksible og positive sjefer, éi hjemme og én på jobb. Setter utrolig pris på alle tre. Jeg tror ikke de vet hvor mye disse turene betyr for meg.

Pga hotellstreiken de siste ukene har forberedelsene vært i overkant spennende. Jeg kan ikke reise uten bekreftet plass å overnatte. Vi har vært innom alt fra telt på Bogstad Camping, privat overnatting med en god kompis og til å kontakte Petter Uteligger for å få tips. Heldigvis har en ikke så ukjent Hardingfele-spiller fra Mauseidvågen (Mausavågen på folkemunne) fiksa plass på et Thon hotell når Plaza er i streik i skrivende stund. Takk , Annbjørg! Nå reddet du Finn fra å sykle på ergometersykkel heile natta på Bogstad camping for å forsyne respiratoren med strøm, selv om det muligens hadde vært en vinn-vinn situasjon for både han og meg ;)

Det ble ikke åpent foredrag gangen. Jeg har ikke krefter eller økonomi til å arrangere. Det blir heller ikke tid. Skal jo være en smule sosial også. Det får jeg heller arrangere neste gang jeg kommer nedover.

Nå er det meste klart for avreise 0803 herfra på onsdag. Pakking, program, avtaler, bilen,  tur-teamet,  klær og musikk til turen er  klare. Må bare tømme  "colon" (latin, for den som gidder google) før jeg kan fyke avgårde. Håper bare jeg rekker styremøte i Alltid Litt Sterkere på onsdag ettermiddag, skal bli kjekt å møte alle face to face.

God Pinse og 17. Mai -feiring!
Over og ut.