lørdag 21. mars 2015

Oslotur i April.

Da får jeg meg en ny Oslotur!
I forbindelse med at jeg skal holde et innlegg på Likemannstreff for ALS, arrangert av Alltid Litt Sterkere, tirsdag 21. April, kjører jeg åpent foredrag mandag 20. April på Plaza , når jeg først er i Oslo.

På samme måte som Osloturen i 2013, trenger jeg litt spenning på turen nedover Gudbrandsdalen. Derfor kjører vi foredrag samme dag som vi reiser fra Ålesund. Jeg har lagt inn litt mer slingringsmonn denne gangen, slik at reisefølget får innvilget tissepauser på turen. Det var antydninger til gule øyner da vi passerte Kløfta i 2013, og rakk foredraget med 34 minutter før tiden.

Jeg har leid Munch Salen på Radisson Plaza denne gangen. Håper på full sal så jeg slipper å stå i "oppvasken" for å betale for lokalene. Det kunne blitt en langdryg affære siden armene mine er over gjennomsnittet slappe.
Det skal bli godt å komme back on the road again. Skal bli kjekt å treffe kjentfolk som bør på Østlandet. Eneste skår i gleden er at jeg skulle så gjerne hatt anledning til å snakke med alle sammen. Jeg har hatt noen drømmer om nettene siste ukene. Der har jeg hatt en trylle-mixtur som gjør at jeg kan snakke igjen. Den varer kun fem-seks minutter om gangen. Det er jo litt synd sånn i utgangspunktet, men kanskje like greit for de jeg snakker med og til, for jeg prater non-stop og i et vanvittig tempo. Folk i drømmene har blitt snurt og bare gått derifra, de kommer jo ikke til ordet. Jeg roper at jeg har sju år med opphopet som skal ut...
Jeg oppdager plutselig at jeg selvfølgelig sitter naken i stolen. En ørliten bieffekt av trylle-mixturen...


Billetter til foredraget kan kjøpes her.
Mandag 20. April, kl. 20.00
Munch Salen på Radisson Plaza.
Inngang 160,-
- dørene åpner 19.30