torsdag 20. oktober 2011

Mission completed

Jepp! Da har jeg vært i manesjen igjen, for første gang på fem år. Godt å kjenne på feelingen!

Foredrag for en god blanding av helsevesenets personell, 40-50 stk. En times tid med power point og et supplerende manu, glimrende fremført av Finn Harry Sjøholt. Det hele foregikk på stråleavdelinga på sykehuset. Jeg skulle gjerne ha fremført vha stemmen på pc'n, men den skjønner hverken ironi eller humor generelt , og kan være vanskelig å forstå i lengden. Derfor var det glimrende at Finn ville hjelpe meg.

Det var en deilig følelse "å stå" foran en "klasse" igjen, og ha følelsen av å gjøre noe nyttig. Jeg lovte dem selvfølgelig en kontrollprøve rett etter foredraget, i god pedagogisk ånd :) Men når jeg fikk stående applaus når jeg takket for oppmerksomheten hadde jeg ikke hjerte til å kjøre kontrollprøven likevel :)

Jeg må få takke Finn og tilhørerne for en meget positiv opplevelse og gode tilbakemeldinger, det gjør skrivingen min meningsfylt :)

tirsdag 18. oktober 2011

Puh! Endelig ferdig...

Akkurat ferdig med manus på 14 A4 sider og 50 lysbilder med kommentarer til en forelesning på torsdag. Ble invitert av stråleavdelinga på sykehuset til fagdag, spennende! Har jobbet siste 14 dagene med manus, power point, redigering, samlet bilder osv. Det tar tid når du bare kan bruke øynene og skrive en og en bokstav på et skjermtastatur. Jeg tar for meg hvordan det var å få diagnosen, møtet med helsevesenet og hjelpeapparatet, utfordringer i det daglige og aldri så lite humor. Jeg kunne sikkert skrevet hundre sider til, men kan ikke ta livet av publikum Men nå er det altså ferdig, håper det er det faller i smak for tilhørerne. Det kommer visstnok en del kjentfolk også, både kjekt og skummelt...
Jeg er litt spent, for jeg har ikke forelest på fem år. Heldigvis har jeg fått Finn Harry til å presentere manus og PP for meg, for den syntetiske stemmen til pc'n er ikke egnet til å forelese.

- Jeg får ha lykke til :)