fredag 16. desember 2011

O stri med din glede...

Da nærmer jula seg kraftig, enten man er klar eller ikke. Jeg er så klar jeg kan bli! Handling av julegaver på nettet i ro og mak er gunstig på mange måter, men jeg må innrømme at jeg savner stresset,  jaget, køene, luktene, julemusikken, stygg og fin julepynt i butikkene, stanken av ihjeldampa ribbe fra slitne caféer, unger som maser og griner, Inger Harrington utenfor Obs, juletre-selgere, sørpe og stål-is, marsipangris, brente mandla, julegavepakkedisker, tjukke julemanna og melk, tåpelige juletilbud, svidde visa-kort, slitne mannfolk på enhver benk og fresinga fra fakler i regnet utenfor Moa.


Det er utgjort hvor enorme mengder reklame for all slags vidunderlig julemat som får plass på tv i løpet av førjulstida, kan praktisk talt kjenne duften gjennom skjermen. Direkte plagsomt for en som pent må " spise " samme forbaska kjedelige sonde-maten 365, hehe
Men så lurer jeg litt på om noen der ute har klart å ønske seg noe de virkelig ønsker seg...og som man umulig kan klare seg uten? ;)God jul :)