fredag 18. september 2015

Tar en liten tur til Bergen

Da er det klart for en tur til Bergen igjen. Jeg skal holde foredrag på Fagforbundet sin Samspillkonferanse 2015 mandag 26. okt, sammen med et knippe andre fasjonable foredragsholdere. 
Jeg kommer også til å holde et åpent foredrag søndag 25. Oktober kl. 1930,Haukeland skole for den som er interessert. Se plakat under. 
Jeg fikk en del henvendelser fra blant annet helsepersonell i Bergen kommune, som ba meg informere dersom jeg kom tilbake med foredraget igjen. Herved gjort! Det er også sendt e-post til Bergen kommune om foredraget, så det er bare å etterspørre. 
Brann spiller forøvrig borte mot Nest-Sotra kl. 1400, så det er fullt mulig å rekke foredraget :)

3 kommentarer:

 1. Hei. Jeg er så nysgjerrig, jeg må bare spørre.. Håper det er ok. Jeg så deg en dag, og da hadde hjelperne dine en plate med bokstaver og et hull i som de trykte på. Virker som de kommuniserte med deg ved hjelp av denne. Hva var det forno'?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Ja, riktig. Det er ei øyepeiketavle. Den har samme bokstaver og fargekoder på begge sidene. Den som jeg "snakker" med ser gjennom luka på tavla hvilken gruppe bokstaver jeg peker på, og deretter hvilken farge. De peker på disse slik at jeg vet vi snakker om samme gruppe og farge, og da har jeg fått stavet en bokstav i ordet jeg vil si.
   Øyepeiketavla er et must når jeg ikke er foran pc'n :)
   - var dette ålreit forklart?

   Slett
 2. Arbeider som hjelpepleier -søkte info om Als og din blogg dukket opp.Tusen takk -du har laget en meget lærik blogg . jeg har lest det du har skrevet og kjenner virkelig på hvordan problemene med "misforståelser" kan bli et stor ekstra belastning.Jeg skal prøve sterkt å ikke" tro"at jeg vet hva "brukeren" tenker å si... /ønsker hjelp til. Ønsker deg en fin høst -ser du skal ha fordrag i Bergen -jeg ønsker deg lykke til :)-Din blogg kan gjøre en stor forskjell for andre ALS pasienter . Tusen takk :) Maj Huber

  SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar :)