mandag 23. april 2012

Bytte av Mic-key gastroknapp


min six-pack ;)

3 kommentarer:

 1. Ekje ditta dar jækla ilt ? :S

  Håvard Larsen :)

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg linket bloggen din til en facebookside for knappebarn/voksne. Mange som har spm ang akkurat dette med bytte av knapp, og syntes filmen din var et veldig godt eksempel! Håper det er er ok, vist ikke må du si i fra!

  Du har en flott, ærlig og informativ blogg. Takk for at du deler! Klem!

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg må bare starte med å si at det var ett rørende, men utrolig fint foredrag du holdt på Borgund VGS! Jeg er elev der,så var der og fikk meg med alt. Var ikke ETT eneste sekund jeg holdt på å sovne, som i de fleste andre foredragene vi må dra på, hehe!
  Jeg syns du er fantastisk, og fortjener kun det gode. At livet er urettferdig har jeg hørt siden jeg var liten, men det var ikke før idag det virkelig gikk opp for meg på ordentlig, liksom.
  Jeg følte sånn med deg idag, når det var triste ting i foredraget var jeg omtrent på gråten, men med engang jeg så deg smile igjen klarte jeg ikke annet enn å smile selv! Jeg har så lyst til å bare lære alt, og hjelpe deg! :)

  Jeg syns du er fantastisk, herlig og flink! Håper du er stolt over alt du har fått til. Familien din er heldig som har deg:)
  Takk for at du deler tanker, du inspirerer meg til å hjelpe andre.
  STÅ PÅ! Klem!

  SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar :)