tirsdag 27. mars 2012

Travelt og kjekt.

Jeg har hatt en ganske travel tid i det siste, noe som har vært både gøy og givende!


Vi har gjennomført ytterligere to foredrag på Høgskolen i Ålesund, samt åpent foredrag på Color Line Stadion for 350 tilhørere. Det ble faktisk to foredrag på én dag, først på høgskolen på dagtid og Color Line på kvelden, pluss et lite intervju med NRK. En minnerik dag .Venner og venninner organiserte leie av lokaler og billettsalg, Idar underholdt med gitaren sin i kjent stil, folk hadde tatt turen fra bl.a Ørsta, Ulsteinvik, Skodje, Selje, Giske og bruder'n kom ens ærend fra Oslo! Det gjorde stort inntrykk å se så mange kjente ansikt på CLS. Nok engang skulle jeg hatt noen minutters pause fra ALS'n og takket folk skikkelig for frammøtet og pratet skit ;)
Jeg skimtet i øyekroken flere som ville hilse på, men pga at kommuniseringen med meg går litt tregt ble det litt kø rundt meg.

Siden det er såpass mange som henvender seg til meg angående muligheter for nytt foredrag prøver vi å få til dette etter påske en gang. Følg med her, fb og twitter for nærmere info.

4 kommentarer:

 1. Og her trilla tårene...skulle ønske Erling hadde filma alt :) Du e ein helt Pål! Og vi e mange som heia på deg! Du gir meg håp for framtida til Oskar og eg er så gla for at du delar med oss andre!

  Klem frå Sissel

  SvarSlett
 2. Takk for eit fantastisk foredrag! Som sjukepleiar student betyr det veldig mykje å kunne få lære om dette, både på god og vondt!
  Eit foredrag som både innspirerte og imponerte, på veldig mange måtar!
  Takk skal du ha!:)

  SvarSlett
 3. ...er imponert over deg Pål. Nok en gang. PerO.

  SvarSlett
 4. Jeg er veldig glad for denne videosnutten! Kommer ikke til å glemem dette foredraget!

  Anne Linn

  SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar :)