lørdag 3. mars 2012

Sivert peker og forklarer.

foto: Turid Bakke
Sivert fikk være "ekspertkommentator" da klassens hans tok for seg reportasjen av meg i Sunnmørsposten. Han fikk sitte foran tavla og resten av gjengen satt i hestesko rundt han.foto: Turid Bakke

" Sivert hadde et glimrende foredrag for klassen, fortalte og forklarte, og svarte på alle slags spørsmål. En liten lærerspire?...:) "- var kommentaren fra lærerinnen. Og det er jo kjekt for en pappa å høre.
Sivert kunne fortelle at elevene spurte om alt mulig, men det var null problemer å svare.
Jeg setter pris på at Turid ( lærerinnen ) lot Sivert få fortelle og de andre spørre. Da blir det kanskje litt mindre "skummelt" å være med Sivert ned i kjelleren til meg. Unger er herlig ærlige og aksepterende bare de får vite de faktiske forhold :)


Godt jobba, Sivert!

2 kommentarer:

  1. Sivert stolt over far og far er stolt av Sivert! Sivert ser helt engasjert ut!! Helt supert at læreren lar han få gjøre dette:)))

    Heilt enig! Godt jobba Sivert:)

    SvarSlett
  2. Hvis ikke barn spør, hvordan skal de lære? Med kunnskap kan vi fjerne stigmatiseringen og ufarliggjøres. Foreldre som røsker til seg nysgjerrige barn tror de gjør oss en tjeneste. Det jeg reagerer på er din oppførsel, ikke barnas innebygde trang til å lære.

    SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar :)