fredag 16. desember 2011

O stri med din glede...

Da nærmer jula seg kraftig, enten man er klar eller ikke. Jeg er så klar jeg kan bli! Handling av julegaver på nettet i ro og mak er gunstig på mange måter, men jeg må innrømme at jeg savner stresset,  jaget, køene, luktene, julemusikken, stygg og fin julepynt i butikkene, stanken av ihjeldampa ribbe fra slitne caféer, unger som maser og griner, Inger Harrington utenfor Obs, juletre-selgere, sørpe og stål-is, marsipangris, brente mandla, julegavepakkedisker, tjukke julemanna og melk, tåpelige juletilbud, svidde visa-kort, slitne mannfolk på enhver benk og fresinga fra fakler i regnet utenfor Moa.


Det er utgjort hvor enorme mengder reklame for all slags vidunderlig julemat som får plass på tv i løpet av førjulstida, kan praktisk talt kjenne duften gjennom skjermen. Direkte plagsomt for en som pent må " spise " samme forbaska kjedelige sonde-maten 365, hehe
Men så lurer jeg litt på om noen der ute har klart å ønske seg noe de virkelig ønsker seg...og som man umulig kan klare seg uten? ;)God jul :)

11 kommentarer:

 1. Bra post Pål. Skal huske det i morgen og nytte det kjedsommelige
  /Dominique

  SvarSlett
 2. Sterke ord fra en sterk mann !!!!

  SvarSlett
 3. Tusen Takk for tankevekker Pål :-)
  Godt å se at du fortsatt har humorn og snerten ;-) - Mona K

  SvarSlett
 4. Treffende kommentar som vanlig, Pål. Er med på tanken om å ønske seg noe en virkelig ønsker seg, det handler vel om å være ærlig med både seg selv og andre... Ønsker ihvertfall inderlig at du og dine skal få ei GOD jul med fokus på hva som betyr noe! Klæm fra Elin :-)

  SvarSlett
 5. Kan få sagt det du:) Ha en fortsatt fin førjulstid og en riktig god jul til dere alle. Hilsen Sissel og Mads

  SvarSlett
 6. Tankevekkende ord, men også med snert og humor! Takk for at jeg fikk lese dette og God Jul til deg og dine!

  SvarSlett
 7. Hei Pål! Du treffer meg i hjerter, like mye som du treffer n "spiker'n i julehuet". Jeg har til gode å se eller høre noen som har fremmet de ønsker du etterlyser, trolig fordi vi er for privilegert til å se det! Ønsker deg og dine en fredelig jul og et godt nyttår! Mvh Trine Hjelle

  SvarSlett
 8. Kristian Hestad Olsen18. desember 2011 kl. 02:52

  Er innom igjen en tur for oppdateringer Pål ;) Vil ellers ønske deg og dine en riktig god jul :)

  hilsen

  Kristian H. Olsen

  p.s. Skriver hele navnet denne gangen, så får du spore opp på FB :p

  SvarSlett
 9. Hei Pål.
  Takk for ditt "skråblikk" på desember.Humoristisk og sårt. Sterke ord frå ein sterk mann! "Det er kun med hjertet man kan se klart", sa den lille prinsen.
  Ønska deg og dine ei fin jul.Hilser så mykje til konemor og barna.
  Hilsen Alice

  SvarSlett
 10. Du kan få sagt det du Pål!Kloke ord fra en klok mann. Ordene setter julestress og kjas og mas i rett perspektiv.. Riktig god jul til deg og Anne Marie!

  Mvh
  Are Urke

  SvarSlett
 11. Gläder mej att jag fann din blogg genom en kollega som till och från, som jag, arbetar i Norge.
  mvh
  EvaBritt

  SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar :)