tirsdag 12. april 2011

Stråledagbok

Onsdag 6. April : CT og tilpassing av maske, veldig kurant. Informasjonrik og nyttig samtale i fokant. Profesjonelle folk.Fredag 8. April : Rett i stråling uten for mye tørrprat, glimrende! Behandling gikk meget greit.

Nakken/halsen hovnet litt opp tre timer etterpå, varte et par timer. Litt ubehagelig med trachealbåndet som strammet og kanylen ble presset inn. Men det ga seg. Forferdelig trøtt og et snev av hodepine, type for lite veske i kroppen, til tross for ekstra vanninntak. øm i nedre kjertlene utover kvelden, spesielt når jeg gjesper. sug av spytt redusert med 80% fra sju og utover kvelden :)...

Moderate smerter på natta, men knusktørr pute, fabelaktig!Lørdag 9. April : Fortsatt kraftig redusert spyttproduksjon. Nakke og hals med noe hevelse. Ømhet i kjertlene nesten vekke.

3 kommentarer:

 1. Vil berre ønske deg lukke til med strålinga framover! Skal du få slik behandling lenge?? Håper det har god verknad vidare også :) Klem!!

  SvarSlett
 2. Det er unikt å få kjenne deg og familien din og måten dere takler dagliglivet på, Pål. Jeg refererer ofte til deg som en jeg beundrer for måten du har håndtert dette på fra dag 1. Samtidig som hjertet verker for det dere må gjennom. Takk for alt du lærer oss rundt deg om takknemlighet og åpenhet. Lykke til med ny behandling.
  klem Ragnhild

  SvarSlett
 3. Takk , begge to :)
  Dersom spyttproduksjonen holder seg som nå, så skal jeg ikke stråle flere ganger. Men jeg kan eventuelt ta en justeringsbehandling eller to hvis nødvendig.

  SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar :)