torsdag 20. oktober 2011

Mission completed

Jepp! Da har jeg vært i manesjen igjen, for første gang på fem år. Godt å kjenne på feelingen!

Foredrag for en god blanding av helsevesenets personell, 40-50 stk. En times tid med power point og et supplerende manu, glimrende fremført av Finn Harry Sjøholt. Det hele foregikk på stråleavdelinga på sykehuset. Jeg skulle gjerne ha fremført vha stemmen på pc'n, men den skjønner hverken ironi eller humor generelt , og kan være vanskelig å forstå i lengden. Derfor var det glimrende at Finn ville hjelpe meg.

Det var en deilig følelse "å stå" foran en "klasse" igjen, og ha følelsen av å gjøre noe nyttig. Jeg lovte dem selvfølgelig en kontrollprøve rett etter foredraget, i god pedagogisk ånd :) Men når jeg fikk stående applaus når jeg takket for oppmerksomheten hadde jeg ikke hjerte til å kjøre kontrollprøven likevel :)

Jeg må få takke Finn og tilhørerne for en meget positiv opplevelse og gode tilbakemeldinger, det gjør skrivingen min meningsfylt :)

2 kommentarer:

  1. Kjempe flott Pål! Har ikke møtt makan til pågangsmot!! Du får oss andre til å ta oss på tak!! Kan du,så kan hvem som helst!! Du inspirerer mer enn du aner Pål!! Godt nytt år til deg og dine :D

    SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar :)